HestaMix Nordic Müsli – St. Hippolyt

DKK 325,00

HestaMix Müsli er et super lækkert foder, særligt velegnet heste der hører under specialrace kategorien – og som også er i arbejde. Fx Islænder, Fjordhest el. Haflingere der går konkurrencer.

HestaMix Müsli har mere energi end fx HestaMix Classic og -light.

Stivelsen i HestaMix Müsli er forspiret og let fordøjelig. HestaMix Müsli er havrefri, og har et højt indhold af lettilgængelige næringstoffer og organiske spormineraler.

FODRINGSANVISNING
200-300 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt.

20 kg sæk

Beskrivelse

HestaMix Müsli er et super lækkert foder, særligt velegnet heste der hører under specialrace kategorien – og som også er i arbejde.

HestaMix Müsli har mere energi end fx HestaMix Classic og light. Stivelsen i HestaMix Müsli er forspiret og let fordøjelig. HestaMix Müsli er havrefri, og har et højt indhold af lettilgængelige næringstoffer og organiske spormineraler.

SAMMENSÆTNING HestaMix Müsli
Maltede byg- og majsflager solsikkekerner, fennikelfrø, nigellafrø) 2,8 %, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim) 2,6 %, urter (koriander, salvie, pebermynte, fennikel, merian) 2,5 %, roefibre, majskim, kalciumcarbonat (marint og mineralsk), vindrueskal, salt, vindruekerneekstrakt, ølgær, hvedekim, havalgemel, malt-gær-urt, bygkim, hvidløg, ærteprotein, magnesiumacetat, magnesiumsulfat, frugteddike

FODRINGSANVISNING
200-300 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HestaMix Nordic Müsli – St. Hippolyt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.