Hestefoder

Kvalitetsfoder til din hest
Det er vigtig for os, at du kommer hjem med et foder der fungerer til din hest!

Derfor går vi også meget op i, at give dig den rette rådgivning og finde det rigtige produkt, der passer til både din hest og din økonomi.

Vi forhandler kvalitets hestefoder fra henholdsvis Agrobs, St.Hippolyt og Castle Horsefeeds.

Agrobs

Agrobs har et bredt sortiment af forskellige grovfoderprodukter af bedste kvalitet!

Grovfoderet bør udgøre minimum 70% af hestens fodring, og meget gerne mere!
De forskellige fiberprodukter er målrettet hestenes forskellige behov, og giver en mulighed for at afbalancere det primære grovfoder, som man har i stalden, hvad enten det er hø eller wrap.

Castle Horsefeeds

Castle Horsefeeds har fundet en vej ind i vores butik, da det er nogle kanon gode produkter til prisen!
Man kan ikke sammenligne Castle Horsefeeds og St. Hippolyt, da der er stor forskel på valget af råvarer, samt produktionsmetoder.
Vi står inde for, at kvaliteten er i orden, og er glade for at kunne tilbyde vores kunder et foder til en pris der gør at det er appetitligt, også i større stalde!

St.Hippolyt

St.Hippolyt har nok markedets mest specialiserede udvalg af krybbefoder og tilskudsprodukter med et højt indhold af urter. Med deres produkter kan man fodre alle typer heste, uanset om de bare har brug for mineraler, eller de præsterer på højeste niveau.

Apropos mineraler, så var St. Hippolyt nogle af de første i hestefoderbranchen, der begyndte at anvende letoptagelige organiske mineraler, som de selv producerer - og det gør de stadig den dag i dag.

St.Hippolyt gør desuden meget ud af at forske i sammensætningen og effekten af deres produkter.
Produktionen af foderet er co2 neutral og råvarerne dyrkes lokalt efter økologiske principper.

Kanne Brottrunk

Siden årsskiftet 2017/2018 har vi importeret produkterne Kanne Brottrunk og Kanne Fermentgetriede. Det er flydende, fermenterede produkter der har et meget højt indhold af mælkesyre, mælkesyrebakterier og enzymer.
Produkterne er certificerede økologiske.
Kom ind i butikken og hør, hvorfor Brottrunk eller Fermentgetreide er godt for din hest, eller se vores firmaside for produkterne: https://brottrunk.dk