Gemüse Kräuter Mineral – St. Hippolyt

DKK 360,00DKK 755,00

Gemüse Kräuter Mineral er en letoptagelig og velsmagende mineralblanding.

Den har et ekstra højt kalkindhold og kan således fint anvendes til avlsdyr eller sammen med korn, for et afbalanceret forhold af kalcium og fosfor.

Vi har også mange kunder med nøjsomme heste og ponyer der er glade for denne mineralblanding på grund af både effekt, mængde, acceptans og pris.

Ryd

Beskrivelse

Gemüse Kräuter mineral er en letoptagelig og velsmagende mineralblanding.

Den har et ekstra højt kalkindhold og kan således fint anvendes til avlsdyr eller sammen med korn, for et afbalanceret forhold af kalcium og fosfor. Vi har også mange kunder med nøjsomme heste og ponyer der er glade for denne mineralblanding på grund af både effekt, mængde, acceptans og pris.

Som noget særligt indeholder denne mineralblanding også forskellige urter (bl.a. Pebermynte og koriander ) grøntsager og gode fedtsyrer fra bl.a. Hørfrø og sortkommenfrø (nigella frø).

 

SAMMENSÆTNING Gemüse Kräuter Mineral
Kalciumcarbonat (marint og mineralsk), dikalciumfosfat (mineralsk), havalgemel, salt, bygflager, majskim, æblekvas, magnesiumfumarat, koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner) 3,8 %, urter (pebermynte, koriander) 3 %, fintformalede oliefrø (hørfrø, solsikkekerner, fennikelfrø, nigellafrø) 2,8 %, ølgær, æblesirup, gulerødder, rødbeder, ærteprotein, havreflager, kanel

 

FODRINGSANVISNING

20-25 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt sammen med grovfoder og/eller græsning.

Yderligere information

Vægt N/A
Gemüse Kräuter Minreal

10 kg i spand, 25 kg i sæk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gemüse Kräuter Mineral – St. Hippolyt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.