Performance Mash – St. Hippolyt

DKK 430,00

Performance Mash er er mash, hvor der er taget særligt højde for præstationshestens behov. Her er kræset lidt ekstra for smagen, så selv den mest kræsne hest vil æde det. Råvarerne i denne mash er specielt udvalgt med henblik på at understøtte en hurtig restitution. Performance Mash har så højt et elektrolytindhold, at den dækker langt de fleste præstationshestes behov, når mashen bruges med 200 g pr 100 kg hest..

7,5 kg

Beskrivelse

Performance Mash er er mash, hvor der er taget særligt højde for præstationshestens behov. Her er kræset lidt ekstra for smagen, så selv den mest kræsne hest vil æde det. Råvarerne i denne mash er specielt udvalgt med henblik på at understøtte en hurtig restitution. Performance Mash har så højt et elektrolytindhold, at den dækker langt de fleste præstationshestes behov, når mashen bruges med 200 g pr 100 kg hest.

 

SAMMENSÆTNING Performance Mash
Bygflager, majskim, roefibre, roetop, majsflager, fuldkornshavreflager, snittet varmlufttørret alpehø, olieholdige frø (hørfrø, solsikkekerner), sojaflager hydrotermisk forbehandlet (GMO-frit), koldpressede olier (hørfrø, solsikkekerner, majskim), malt-gær-urt, æblekvas, hvedeklid, æblesirup, ølgær, ølgærekstrakt, salt, havalgekalk, elektrolytter, vindruekerneekstrakt.

 

FODRINGSANVISNING
Som supplement til det sædvanlige kraftfoder: 50-200 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt. Som erstatning for kraftfoder: 400-700 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt afhængigt af det forventede arbejdsniveau. Performance Mash oprøres med vand i forholdet 1:2 men kan også fodres tørt.
Sørg altid for adgang til frisk drikkevand!

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Performance Mash – St. Hippolyt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.